Parę słów o sobie, swoich zainteresowaniach i zajeciach :)

Jest to odpowiednie miejsce do rozpoczęcia aktywności na forum poprzez przedstawienie się innym użytkownikom :)

Postprzez Bowling17 » 9 czerwca 2010, o 06:38

Witam Wszystkich !
Mam na imię Patryk, mam 17 lat,mieszkam w Olszynie tj. na górnym śląsku ( jakby ktoś nie wiedzial to obok miejscowości Kalina :P). Zjawiskami burzowymi zainteresowalem sie od 15 sierpnia 2008 roku gdzie uciekalem samochodem przed tornadem :).Interesuje się także budownictwem, piłką nożną i oczywiście dziewczynami :P. To tyle o sobie.
Cieszę się że mogłem dołączyc do was. Pozdrawiam :)
Bowling17

Pseudonim: Bowling
Numer GG: 8489383

Postprzez Mateusz Rachwał » 13 czerwca 2010, o 12:47

Witam wszystkich :). Jak widać mam na imię Mateusz, mieszkam 30 km od Krakowa i czasem w Krakowie ;p. Meteorologią ciekawie się od dawna jednak bardziej wnikliwie od końca zeszłego roku i staram się coraz bardziej pogłębiać wiedzę. Obecnie studiuje również ale od jesieni pójdę jeszcze na geografie, niestety w KRK nie ma kierunków typu meteorologia, ale tutaj można sie samemu dobrze wyszkolić :) Interesuje się piłką, koszykówką, tenisem, kolarstwem, lekkoatletyką, snookerem i innymi sportami, geografią, meteorologią, techniką tv i zwierzętami ;p. Forum śledzę dość długo, ale teraz się dopiero zarejestrowałem, pozdro :).
Mateusz Rachwał

Pseudonim: Undertaker
Numer GG: 10357370

Postprzez Precel » 14 czerwca 2010, o 13:27

Witam :) . Mam na imię Ola, mam 15 lat i mieszkam w Białogardzie (mała miejscowość 29km od Koszalina :) ) .
Do forum postanowiłam dołączyć, ponieważ fascynują mnie zjawiska pogodowe i chcę pogłębiać swoją wiedzę na ich temat.
Obecnie jestem w 2. klasie gimnazjum, później mam zamiar udać się do szkoły policyjnej, a jeśli dobrze pójdzie i nie zmienię zainteresowań, to do liceum o profilu matematyczno-geograficznym :) .
Pozdrawiam ;)
''Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca. Jeśli będziesz próbował wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności. '' :)
Precel

Pseudonim: Precel;Ręba
Numer GG: 11410920

Postprzez Jurek Killer » 15 czerwca 2010, o 20:07

Nazywam się Jerzy Lelek, mieszkam w Borucinie (woj. Pomorskie), mam 25 lat. Z wykształcenia jestem technikiem handlowcem a pracuję obecnie w budownictwie. Żonaty, dwójka dzieci. Interesuję się modelarstwem, fotografią, historią II wojny światowej i okresu Zimnej Wojny a od zawsze BURZAMI :P . Pozdrawiam Polskich Łowców Burz.
Jurek Killer

Numer GG: 0

Postprzez mati97 » 5 lipca 2010, o 11:57

Witam wszystkich
Nazywam się Mateusz Jęczmionka, jestem z Krzyżanowic / Podbucze :)
Zacząłem interesować się burzami jak miałem 5 lat. Dziadek kupił mi film Twister, ale pierwsze interesowały mnie Trąby Powietrzne i tak jakoś przeszło to na burze.

Mój kanał na youtube http://www.youtube.com/user/MatiSkywarn97
mati97

Pseudonim: Pogodynka
Numer GG: 9816440

Postprzez Miguel » 12 lipca 2010, o 23:16

Witam serdecznie

Mam na imię Michał i mieszkam w Sosnowcu. Jestem studentem 3 roku na Akademii Ekonomicznej na Logistyce. Interesuję się sportem (badminton, koszykówka, siatkówka), modelarstwem, Gwiezdnymi Wojnami (książki, książki, książki :D). No i nie będę oryginalny jak powiem, że interesuję się burzami i wszystkim co z tym związane, aczkolwiek raczej jestem obserwatorem i tylko pobieżnie potrafię ocenić czy będzie burza czy nie. Ale staram się ;)
Miguel

Pseudonim: Miguel

Postprzez rudy102 » 13 lipca 2010, o 03:19

Witam. Grzegorz z tej strony. Pomimo zaawansowanego wieku (38) nie udzielałem się do tej pory na internetowych forach czy "naszych klasach" (nie przyrównuje tu), ale nie o tym chciałem. Zajmujecie się tutaj tematem, który porusza też mnie.
I co więcej (!), w sposób dostępny także dla laików. Po części zajmuję się tym co i Wy. Czyli pogodą. Bywam o nietypowych porach w ciekawych miejscach, no i silą rzeczy (i zainteresowań) robię tam zdjęcia. Z czasem fotografowanie nieba stało się dla mnie tzw. stałym fragmentem dnia. Potrzeba wiedzy na interesujący temat jest nieodparta, no i jeżeli moje obserwacje i dokumentacja fotograficzna może być na coś przydatna. To powody mojej obecności na tym gruncie (spoko, ten grunt wirtualny oczywiście, bo daleko mieszkam). :) Pozdrawiam.

Grze$
Ostatnio edytowano 13 lipca 2010, o 08:36 przez Grzegorz_Zawiślak, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Proszę stosować polskie znaki diakrytyczne :).
rudy102

Pseudonim: leadfarmermf

Postprzez kemot06 » 17 lipca 2010, o 12:50

Witam. Jestem tu nowy :). Mam na imię Tomek i mam 21 lat. Mieszkam w Prudniku w woj. opolskim. Interesuje się koszykówką, fotografią oraz amatorsko pogodą :).
kemot06

Pseudonim: kemot06
Numer GG: 4270992

Postprzez Paweł_Cholewa » 17 lipca 2010, o 17:12

Witam wszystkich nowo zarejestrowanych użytkowników na forum ;), również kolegę z okolic Krakowa :). Zapraszam do aktywnego udzielana się na forum i do bezpiecznego, udanego łowienia burz :P.
Pozdrawiam - Paweł ;), StormHunter®
Obrazek Obrazek Obrazek
E-mail: pawciokrk89@gmail.com
Mój kanał na YouTube - PawcioKrk
Paweł_Cholewa
Moderator
Moderator

Pseudonim: StormHunter
Numer GG: 8739674

Postprzez urbens » 18 lipca 2010, o 12:58

Witam wszystkich mam na imię Tomek mam 21 lat pochodze z Kraśniczyna (to jest 17km na wschód od Krasnegostawu). Jestem studentem Inżynierii środowiska na UP w Lublinie, więc łączę przyjemne z pożytecznym. Właśnie teraz na II roku będę miał Meteorologię jako przedmiot, to myślę, że się czegoś nowego dowiem. Interesuję się szeroko pojętą motoryzacją, lubię dobrą muzykę, obejrzeć dobry film. Mam jeszcze dość dziwne hobby interesuje się tablicami rejestracyjnymi, mam bzika na ich punkcie i oczywiście posiadam kilka sztuk w domu, nie pochodzą z kradzieży, tylko są znalezione, lub podarowane przez kogoś. W związku z tym hobby jestem zarejestrowany na portalu miłośników tablic rejestracyjnych. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam wszystkich uczestników PŁB, a szczególnie tych z Lubelszczyzny.
urbens

Numer GG: 13867563

Postprzez Jakub_B » 18 lipca 2010, o 17:38

Witam. Dobrze jest widzieć kolejnego łowcę z Lubelszczyzny, i to ze znajomych okolic. :) Mam rodzinę pod Kraśniczynem i bywam tam kilka razy w roku. Słyszałem, że ostatnio tamte okolice są często odwiedzane przez ładne burze, w przeciwieństwie do Lublina. :P
Jakub_B
Sympatyk
Sympatyk

Postprzez urbens » 20 lipca 2010, o 22:49

Witam. Czy ja wiem, czy często moje okolice są odwiedzane przez burze? Ostatnio taka solidna burza była chyba w Boże Ciało (6 czerwca) wtedy pamiętam, że robiłem grilla, błyskało i huczało ze wszystkich stron. Od strony Hrubieszowa przyszła taka czarna chmura, że w domu nie było nic widać (pod Miączynem pow. Hrubieszowski, prawdopodobnie przeszedł wał chmurowy z silnym wiatrem, a u mnie tylko lekko powiało) potem spadł taki deszcz, że podtopiło oczyszczalnie ścieków. A co do rodziny z mojej mieściny to napisz na PW jak się nazywa to może znam. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 20 lipca 2010, o 23:02 przez Kamil_Bogusławski, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Polskie znaki diakrytyczne, nie stawiamy przecinka po znaku zapytania, "A co do rodziny od moją mieściną" wtf? Zmieniłem :D
urbens

Numer GG: 13867563

Postprzez Izulka5555 » 22 lipca 2010, o 15:13

Witam. Jestem Iza, mam 14 lat, pochodzę z Lubelszczyzny :). Mieszkam w małej miejscowości o nazwie Turobin.
Burzami i innymi zjawiskami z nimi związanymi interesuję się mhhhmm... odkąd pamiętam. W szkole najbardziej lubię chemię, biologię. Jestem także uczennicą SM, więc w wolnym czasie gram na instrumentach i śpiewam ;). Uwielbiam słuchać muzyki, czytać książki. Ponadto interesuje się sejsmologią, fizyką, zwłaszcza jądrową, medycyną, sztuką i malarstwem oraz językiem polskim - literaturą i gramatyką. Moje zainteresowania są krótko mówiąc dziwne i skrajne :) Rzadko się zdarza, żeby osoba uczestnicząca w konkursach matematycznych jednocześnie zdobywała nagrody na olimpiadach humanistycznych, ale taka pokręcona osóbka ze mnie i koniec 8-) To chyba tyle ;). Edytowałam post, bo wcześniej napisałam o sobie za mało, przynajmniej tak mi się wydaje... Zresztą i tak nikt tego nie czyta ;D
Ostatnio edytowano 18 sierpnia 2010, o 17:50 przez Izulka5555, łącznie edytowano 1 raz
Izulka5555

Numer GG: 25450699

Postprzez deathking90 » 23 lipca 2010, o 11:28

Witam. Mam na imię Rafał. Mam 20 lat. Pochodzę z Dolnego Śląska, miejscowość Lipa (25 km od Jeleniej Góry). Aktualnie studiuje na Uniwersytecie Szczecińskim, (wiem, trochę daleko mnie zawiało ;P), na kierunku Geografia. Interesuje się sportem, głównie piłka nożna i kibicuje FC Barcelona ;]. Burzami na poważnie zainteresowałem się jakoś 2-3 lata temu trafiając przez przypadek na serial dokumentalny Storm Chasers (Dogonić Tornado).

Mój kanał YouTube - http://www.youtube.com/user/Deathking901 na razie niema za wiele, ale się rozkręci ;]
Ostatnio edytowano 23 lipca 2010, o 22:08 przez Paweł_Cholewa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Błędna nazwa województwa
deathking90

Pseudonim: JornadO
Numer GG: 5380310

Postprzez Grzes_Krak » 24 lipca 2010, o 01:08

Witam ;)
Mam na imię Grzesiek, mam 31 lat, jestem z Krakowa. Na co dzień jestem pilotem PLL LOT, latam na trasach transatlantyckich. Dzięki swojej pracy nie jedną piękną burzę nad Atlantykiem widziałem... Wrażenie nie zapomniane :). Poza tym w wolnym czasie jestem ratownikiem GOPR, jeżdżę motorami, latam szybowcem i próbuje się zajmować tropieniem burz, oraz tornad które uwielbiam :). Mam nadzieję że moja działalność na forum przyczyni się do poprawy bezpieczeństwa przed zagrożeniami meteorologicznymi w Polsce.
Pozdrawiam ;)
Grzesiek
Grzes_Krak

Postprzez wrrona » 24 lipca 2010, o 09:57

Witam wszystkich Burzomaniaków :).

Mam na imię Maja i liczę sobie 26 wiosen. Z wykształcenia jestem socjologiem i specjalistą od reklamy. Bezrobotna matka polka. Mama rocznych bliźniąt.
Interesuję się przede wszystkim fotografią. Kocham żeglować, jeździć na nartach, podróżować. Koniecznie z aparatem w ręce :).
Kocham burze, a one kochają mnie :). W noc przed moim ślubem kilka przetoczyło się nad moją głową. Przy okazji przestawiając tira, wywracając autobus i robiąc spustoszenia pod Częstochową trąbą powietrzną. Pamiętacie te burze? :). Jeśli tylko mam możliwość i okazję cykam im fotki i napawam się widokami. Uwielbiam... uwielbiam burze. Od zawsze.

A tu moje najlepsze jak dotąd zdjęcie :).

Obrazek
wrrona

Pseudonim: wrrona

Postprzez Krzysztof_Ostrowski » 24 lipca 2010, o 12:59

Maju, witam serdecznie na naszym forum ;) Życzę dalszego rozwoju swojej pasji w naszym gronie. PS: dobrze, że te mocne burze nie zdarzyły się w noc poślubną :D
Pozdrawia Krzysiek ;)

Obrazek
gg: 8744878
e-mail: krzysio.ostrowski@gmail.com
Krzysztof_Ostrowski
SkyPredict
SkyPredict

Numer GG: 8744878

Postprzez Szymon_Jurdziak » 24 lipca 2010, o 20:43

Witam... jestem starym, nowym członkiem tej społeczności. Na forum Polskich Łowców Burz trafiłem rok temu, jednak przerwałem swoją aktywność, chcąc znaczniej rozwinąć swoją wiedzę meteorologiczną. W chwili obecnej jestem uczniem liceum ogólnokształcącego o profilu biologiczno-chemicznym. Swoją przyszłość wiąże z dwiema pasjami, medycyną, lub fizyką atmosfery. Obie towarzyszą mi od dziecka, toteż tym trudniejsza będzie decyzja, gdzie wybrać się na studia :P :) W swoim zbiorze osiągnięć mam liczne fotografie komórek burzowych, a także liczne trafione prognozy pogody dla mojego regionu. Procentowa sprawdzalność moich prognoz wynosi ok. 90%. Mam nadzieję, że już niedługo będę mógł do was dołączyć, i pomóc w rozwoju polskiej meteorologii...

Pozdrawiam :D
Szymon_Jurdziak

Pseudonim: szymjur
Numer GG: 8821947

Postprzez Krzysztof_Skupień » 25 lipca 2010, o 23:48

Witam wszystkich. Mam na imię Krzysztof (Krzychu) i jestem z Jaworzna (Śląskie) mam 33 lata jestem żonaty i dzieciaty (córka 10l). Zajmuje się handlem internetowym. Kocham burze, pioruny, nawałnice a także tornada (których byłem świadkiem 2 -krotnie). Od dłuższego czasu nie rozstaje się z aparatem mając nadzieje na fantastyczne zjawiska pogodowe. Ponadto uwielbiam samochody i motocykle ale najbardziej kocham swoje kobietki.
Krzysztof_Skupień
Sympatyk
Sympatyk

Pseudonim: SuperBusiu

Postprzez Mateusz_Mizgiel » 26 lipca 2010, o 15:56

Witam Łowców!!!
Mam na imię Mateusz jestem z Nowej Grobli w powiecie lubaczowskim (12 km od Lubaczowa) mam 19 lat i zaczynam od października studia na kierunku geografia na UMCS w Lublinie. Przygodę z burzami zacząłem wcześnie, gdy miałem 10 lat w mojej miejscowości 60m od mojego domu u mojej cioci spalił się budynek gospodarczy od uderzenia pioruna :o, budynek spłoną natychmiast a mnie zaczęły zadziwiać zjawiska burzowe. Cieszę się że trafiłem na ta organizację, dzięki niej dowiedziałem się dużo ważnych rzeczy. Oprócz burz interesuję się przede wszystkim sportem a najbardziej piłką nożną (visca el barca), a w przyszłości chcę zostać meteorologiem. Pozdro :!:
Pozdrawiam czarny.
Visca el Barca y Visca el Catalunya!
GG: 8165397
e-mail: czarnypajak@op.pl
Mateusz_Mizgiel
Sympatyk
Sympatyk

Pseudonim: czarny10
Numer GG: 8165397

Postprzez dami223 » 28 lipca 2010, o 20:58

Witam mam na imię Damian mam 15 lat pochodzę z Siemianowic Śląskich. Jestem członkiem PZW (Polski Związek Wędkarski) i PTTK (Polskie Towarzystwo Turystyczno Krajoznawcze) w wolnych chwilach lubię także jeździć na rowerze i pływać :D. Na stronę Polskich Łowców Burz trafiłem przypadkiem ale po zapoznaniu się ze stroną postanowiłem się zarejestrować. W dziedzinie meteorologii nie wiem za dużo ale mam zamiar pogłębiać swoją wiedzę :). Pozdrawiam wszystkich ;).
Pozdrawiam - Damian :D
gg: 1241613
e-mail : dami473@wp.pl
Obrazek
dami223

Pseudonim: dami223
Numer GG: 1241613

Postprzez Grzegorz_Zawiślak » 1 sierpnia 2010, o 17:35

Witam serdecznie wszystkich nowo zarejestrowanych użytkowników i jednocześnie zachęcam Was do aktywnego udzielania się na naszym forum ;).
Pozdrawiam,
Grzegorz Zawiślak

Obrazek

GG: 4277004
e-mail: grzegorz.zawislak@wp.pl
Czat Skywarn: http://www.polchat.pl/chat.php?_room=skywarn
Grzegorz_Zawiślak
SkyPredict
SkyPredict

Numer GG: 4277004

Postprzez slonk1507 » 3 sierpnia 2010, o 22:17

Witam wszystkich, nazywam się Szymon i mam 15 lat etc. etc.
Interesuje się burzami oczywiście, sportem i komputerem xD
Na forum trafiłem przez Google szukając info o burzach.

Pozdr. slonk1507
slonk1507

Pseudonim: slonkos

Postprzez Jakmas23595 » 6 sierpnia 2010, o 19:56

Witam wszystkich,nazywam się Kuba i mam 16lat. Pochodzę z małej miejscowości położonej 5km od Żywca (Pietrzykowice) woj, Śląskie. Burzami interesuje się od zeszłego roku, kiedy to znad Bielska-Białej nadeszła potężna Super Komórka. Wyglądało to jak ta chmura z Dnia Apokalipsy czy jak tam się zwał ten film ;). Czekałem z rejestracja do 1 sierpnia (skończyłem 16lat). Cóż, moje pierwsze foty możecie zobaczyć w dziale "Relacje z burz [...]". Interesuje się komputerami, dobra muzyka, kobitami ;]. Myślę ,że czas na forum będę spędzał miło. Pozdrawiam, Kuba.

@Edit: Zapomniałem dodać, że jestem w Ochotniczej Straży Pożarnej wiec muszę walczyć z żywiołami i nieraz oglądać załamanych ludzi po przejściu katastrofy...
Jakmas23595

Pseudonim: masaj990
Numer GG: 614850

Postprzez SebaM » 7 sierpnia 2010, o 08:44

Witam łowców burz :)
W przyszłym roku trzy dyszki na karku... Pracuję w poligrafii...
Burze fascynowały mnie odkąd tylko pamiętam, zacząłem się nimi naprawdę intensywnie interesować od jakichś 3-4 lat.
Mam nadzieję, że jeszcze dam o sobie znać w tym roku, choć ten sezon zdecydowanie na zachodzie Polski rozczarowuje - naliczyłbym chyba z trzy burze, z czego dwie chyba z jednym wyładowaniem doziemnym :evil: Przynajmniej w mojej części miasta... Pozdrawiam, Seba
P.S. Dlaczego na forum nie można załadować swojego avatara?
SebaM

Postprzez MIKEY » 7 sierpnia 2010, o 09:58

Witam serdecznie kolejnego łowcę z Wielkopolski i zapraszam do udzielania się na naszym forum. :P

Załadowanie avatara jest dostępne od rangi "Sympatyk" i wyżej.
W pogodzie zawsze coś się dzieje!
Obrazek
--------------------------------
Mikołaj Lulkiewicz
- E-mail- lulekmiki@onet.eu
- Tel.- 513 056 891
MIKEY
Sympatyk
Sympatyk

Pseudonim: Lulek

Postprzez Damian Zbieg » 7 sierpnia 2010, o 15:04

Również witam nowych użytkowników. No cóż nie każdy sezon burz rozpieszcza :D. Zachęcam wszystkich do rozwijania swojej pasji poprzez pisanie raportów ze swoich miejsc zamieszkania, poszerzania wiedzy, udzielania się na forum i zawierania znajomości ;).
Do burzy trzeba podchodzić z szacunkiem i pokorą
Pogoda jest zmienna i nieprzewidywalna, ale jakie bogactwo zjawisk ;]

Obrazek
Damian Zbieg
SkyPredict
SkyPredict

Pseudonim: congestus
Numer GG: 8436566

Postprzez bureczka89 » 8 sierpnia 2010, o 18:44

Witam wszystkich burzo maniaków ;). Od dłuższego czasu śledzę wasze forum i postanowiłam, że wreszcie się zarejestruje. Burzami interesuje się już jakiś czas, a wszystko co wpadnie mi w ręce na ten temat, staram się studiować od razu ;). Takie jakieś zboczenie zawodowe :P. Jestem jak ja to mówią całodzienną studentką meteorologii. Mam nadzieję, że będę mogła podzielić się z wami swoją wiedzą i nauczyć się czegoś nowego.
Jestem szaleńcem, który kocha to co niebezpieczne...

Pozdrawiam, Lilka ;)
bureczka89

Postprzez mati16klb » 8 sierpnia 2010, o 18:46

Witamy :) mamy nadzieję, że będziesz przekazywać relacje pogodowe z twojej miejscowości i udzielać się na forum ;) Pozdrawiam :)
Kluczbork miodem płynący http://www.kluczbork.pl/download/zapraszamy_do_kluczborka.pdf
GG: 9102736
Numer telefonu komórkowego: 725 145 169
E-mail: mati18klb@gmail.com
Obrazek
mati16klb
Sympatyk
Sympatyk

Lokalizacja: Kluczbork (ok. 40 km od Opola na NE, powiat kluczborski, gmina kluczbork)
Pseudonim: mati
Numer GG: 9102736

Postprzez Paweł_Cholewa » 8 sierpnia 2010, o 18:52

Miło widzieć na forum dziewczynę którą interesują burzę ;), coraz to więcej osób płci pięknej rejestruję się u nas :P i oby było tak dalej. Witam Cie serdecznie koleżanko z Małopolski i zapraszam do aktywnego udzielania się na forum, oraz do zdawania relacji pogodowych z twojego rejonu zamieszkania ;).
Pozdrawiam :).
Pozdrawiam - Paweł ;), StormHunter®
Obrazek Obrazek Obrazek
E-mail: pawciokrk89@gmail.com
Mój kanał na YouTube - PawcioKrk
Paweł_Cholewa
Moderator
Moderator

Pseudonim: StormHunter
Numer GG: 8739674

Postprzez Krzysztof_Ostrowski » 8 sierpnia 2010, o 22:36

Witam Bureczko na forum ;) Czyżby login wzięty od czeskiego "bouřka"? Jeśli tak, to chyba rzeczywiście dołącza do nas aktywna elektrycznie użytkowniczka :D Podobnie jak poprzednicy życzę samych korzyści z dołączenia do naszej forumowej społeczności.
Pozdrawia Krzysiek ;)

Obrazek
gg: 8744878
e-mail: krzysio.ostrowski@gmail.com
Krzysztof_Ostrowski
SkyPredict
SkyPredict

Numer GG: 8744878

Postprzez Sizorek » 8 sierpnia 2010, o 22:41

Mimo że jestem z Wami parę dni, należałoby się przywitać ;). Nazywam się Dominik, mam 15 lat pochodzę z małej wsi z okolic Lublina. Na stronę trafiłem dość przypadkiem, kiedy szukałem informacji na temat halo. Jeszcze do niedawna nie lubiłem burz, wręcz się ich bałem, jednak stwierdziłem że przy zachowaniu podstawowych zasad bezpieczeństwa, nic mi nie grozi i że można się z nimi zaprzyjaźnić (gadam jak świr) no ale taka prawda ;] Interesuję się komputerami, elektroniką, lubię słuchać muzyki. Wybrałem technikum technik-elektronik, w którym będę się kształcił przez najbliższe 4 lata. Marzę o tym, by kiedyś wyjechać do USA i ujrzeć tornado z prawdziwego zdarzenia. Pozdrawiam, Sizorek ;]
Sizorek

Pseudonim: Sizorek
Numer GG: 5484197

Postprzez Kamil_Bogusławski » 9 sierpnia 2010, o 11:03

Jakmas23595 napisał(a):...
@Edit: Zapomniałem dodać, że jestem w Ochotniczej Straży Pożarnej wiec muszę walczyć z żywiołami i nieraz oglądać załamanych ludzi po przejściu katastrofy...

Witam kolegę prawie po fachu ;). Co do tych widoków to niestety nie tylko takie się zdarzają. Oczywiście witam też wszystkich pozostałych nowych użytkowników. Mam nadzieję że dzięki nam wasza pasja łowienia burz będzie zbierała więcej owoców, a i Wy pogłębicie swoją wiedzę w tej dziedzinie. Chwalcie się każdymi osiągnięciami, nawet tymi najmniejszymi ponieważ każdy zaczyna od zera i nabiera doświadczenia wraz z upływem czasu i kolejnymi burzami! Na marginesie proszę również o nie za duże przywiązywanie się do obecnego układu działów na forum gdyż w tym tygodniu czeka nas przeprowadzka na nowy serwer i jednocześnie porządki z działami aby forum było bardziej przejrzyste i intuicyjne :).
KontaktObrazek
Sieć Gadu-Gadu: 2733996
Sieć Jabber (AQQ): barterbly@aqq.eu
E-mail: kamil.boguslawski(AT)lowcyburz.pl (adres główny)
Kamil_Bogusławski
Administrator
Administrator

Pseudonim: Barterbly
Numer GG: 2733996

Postprzez wietrzny mistrz » 14 sierpnia 2010, o 07:45

Witam wszystkich, mam na imię Sebastian i brakuje mi 2 miesięcy do 18 ;)
Burzami zacząłem interesować się wtedy, kiedy przestałem się ich bać ;)
Pozdrawiam.
wietrzny mistrz

Numer GG: 1367444

Postprzez dawcausmiechu » 14 sierpnia 2010, o 11:09

Nazywam się Piotrek, mam 29 lat, jestem z Warszawy. Fotograf, bardzo dobry kierowca :). Ze względu na moje wielkie zainteresowanie tornadami i piorunami chciałem się do was przyłączyć. Chcę znaleźć trąbę powietrzną i ją sfotografować :) Dokładnie... więc jeżeli jesteście zainteresowani moja pomocą i osobą to dzwońcie jak tylko coś będzie się działo...
działam w rejonie Warszawy i Łodzi...
pozdrawiam gorąco...
Ostatnio edytowano 14 sierpnia 2010, o 12:54 przez Grzegorz_Zawiślak, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Proszę stosować polskie znaki diakrytyczne :).
dawcausmiechu

Pseudonim: dawcausmiechu
Numer GG: 2234161

Postprzez przemu » 15 sierpnia 2010, o 09:22

Witam!
Nazywam się Przemek, mam 15 lat (prawie) i jestem z Lipki k.Wołomina. Burzami interesuje się z ciekawości a na forum wchodzę od dwóch lat (nie mogłem się zalogować bo miałem problemy, dopiero teraz przypomniało mi się że, na forum jestem dawno zarejestrowany, teraz jestem jakby nowym użytkownikiem forum ale forum przeglądam od dwóch lat) :D.
przemu

Pseudonim: burzmen

Postprzez Filip_Dutkiewicz » 15 sierpnia 2010, o 11:04

Witam wszystkich nowo zarejestrowanych użytkowników forum i życzę miłego spędzania czasu w naszym towarzystwie :) Szczególne pozdrowionka dla nowych osób z okolic Krakowa i z Małopolski ;)
Pozdrawiam, Filip
Obrazek
·Kontakt· · gg: 1639923 · mail: mdgnpwr[at]gmail.com ·
·Moje filmy na YT· · http://www.youtube.com/user/mdgn ·
°ÞØĿŜĈҰ ŁØŴĈҰ ßǓŘŽ°
Małopolska Nimbo Chasers '10
Filip_Dutkiewicz
Łowca burz
Łowca burz

Pseudonim: mdgn
Numer GG: 1639923

Postprzez Piotrek z Łodzi » 16 sierpnia 2010, o 19:36

Witam serdecznie. Mój nick sam mnie przedstawia, mogę jeszcze dodać, że mam 19 lat. Burzami interesuje się od wielu lat, a konkretnie od momentu, w którym strach przed nimi przerodził się w fascynację. Cieszę się, że znalazłem to forum i liczę, że dzięki niemu jeszcze bardziej rozwinę swoje kolejne hobby.

Właśnie obserwuję ładną burzę nad moim miastem, a zapowiada się, że na dziś to jeszcze nie koniec ;)

Pozdrawiam!
Piotrek z Łodzi

Pseudonim: Nielat
Numer GG: 9262750

Postprzez DiabeleQ » 17 sierpnia 2010, o 23:41

Witam wszystkich. Na imię mam Bartek, lat 33, pochodzę z Krakowa i mieszkam tu przy okazji. Burzami interesuję się od dawna ale bardziej podziwianiem tego zjawiska przyrody niż jego śledzeniem / wykrywaniem :). Z zawodu... serwisant komputerowy/dj i coś tam jeszcze by można dopisać :). Moje zainteresowania to komputery, fotografia, dobry film, parapsychologia, ufo, życie po życiu i inne podobne klimaty. Co do zdjęć to dysponuję tylko telefonem komórkowym SE K800i którego zdjęcia nie są aż tak złe więc myślę, że będzie co podziwiać. W przyszłości planuję lustrzankę ale nie jest lekko w życiu więc na razie zostaje komórka. Pozdrawiam. :twisted:
DiabeleQ

Pseudonim: DiabeleQ
Numer GG: 3847288

Postprzez Buszmen » 18 sierpnia 2010, o 12:54

Witam.
Na imię mi Michał stuknie mi teraz 30 wiosenek. Pracuję, a właściwie kończę. Z przyczyn wiadomych tylko pracodawcy, pracę w serwisie komputerowym, naprawiam: kompy, laptopy, drukarki. Jeżeli jakiś problemik to pisać może pomogę. :) Mam podwójne hobby: wędkarstwo ostatnio tylko połów na muszkę, oraz fotografię z aparatem nie rozstaję się nawet w pracy. Zawsze może być jakieś dobre ujęcie do uchwycenia. Stronka o serwisie komputerowym http://serwiskomputerowy.tk, A to powstająca stronka o mnie http://michalr.pl tylko czasu mi brak na dokończenie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Moja lepsza fotka
Obrazek
Wszystko, co nas otacza, kształtowały miliardy lat ewolucji.
Czy mamy prawo to zniszczyć, w sekundzie ludzkiego istnienia?
Toboki.
http://michalr.pl zapraszam.
Obrazek
Buszmen

Pseudonim: Buszmen;buszmenek
Numer GG: 9514772

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do O nas