Co sądzicie

Tomasz_Czechowski napisał(a):Moim zdaniem SkyPredict działa bez zarzutu, jednak można było by poprawić jego efektywność poprzez wydawanie wcześniejszych takich "teoretycznych ostrzeżeń". Wiem że nie jest to łatwe gdyż np. burze które uformowały się w Hiszpanii mogą osłabnąć lub wogóle zaniknąć nim dojdą do Polski ale wydaje mi się że ludzie którzy będą wiedzieli wcześniej o zagrożeniu, będą mogli bardziej efektywniej się do nich przygotować.
Co sądzicie

Tomasz_Czechowski napisał(a):Moim zdaniem SkyPredict działa bez zarzutu, jednak można było by poprawić jego efektywność poprzez wydawanie wcześniejszych takich "teoretycznych ostrzeżeń". Wydaje mi się, że ludzie którzy będą wiedzieli wcześniej o zagrożeniu, będą mogli bardziej efektywniej się do nich przygotować.
Co sądzicie

S_Krośkiewicz napisał(a):Konwekcyjne ostrzeżenia (które kolega nazywa "teoretycznymi") będą osobnym tematem (ale też zintegrowanym ze skypredict).

jacek_10 napisał(a):Jest mały problem z moim regionem. Należę do Nidzicy, która jest dużo mniejsza od Działdowa. Proponuję zmianę regionu na Działdowo lub podzielenie na Działdowo i Nidzicę.

Artur_Surowiecki napisał(a):Ewentualna zmiana nazwy regionu może wchodzić w grę, ale na pewno nie podzielenie, gdyż będzie to bardzo pracochłonne.

Powrót do O systemie SkyPredict
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość