A oto moje konto. Wiem że troszkę to niepoważne ,ale za to widzów mam dużo . Jestem SzychaK twórca Pogromców mitów GTA SA I Gothic. http://www.youtube.com/user/SzychaK
Trofea Burze- 13 Funnel Cloud- 1 Shelf Cloud- 1 Wall Cloud- 2 - E-mail: karolf1fan@gmail.com - It is a spectacle, a spectacle that is all flies in the air...
Więc tak, przez ostatnie kilka dni bawiłem się w składanie filmiku wideo o PŁB , można powiedzieć, że jest to filmik promujący nasze stowarzyszenie . Oczywiście chciałem podziękować osobiście paru osobom, za użyczenie materiałów, które są na forum (wiem że jest dużo pięknych wartych uwagi zdjęć, ale wybrałem te, które najlepiej by pasowały do ułożenia mojego filmu), więc i do powstania tego filmiku przyczynili się: Filip Dutkiewicz, Dariusz Wierzbicki, Ernest, Tomasz Gomółka, Mariusz Świąder, Grzegorz Zawiślak, tomasek141414. Dziękuje jeszcze raz panowie . Mam nadzieję, że spodobają się wam moje wypociny . A więc oto filmik :
Jako, że Youtube ostatnio ma strasznego muła i znając życie przekonwertuje do 720p ten film pewnie za pare(naście) godzin zamieszczę direct linka. Filmik nakręciłem moim ostatnim nabytkiem, efekt uzyskałem przy pomocy Adobe Premiere CS3.
Jakieś trzy lata temu w marcu zacząłem robić po jednej fotce swój ogród w każdym tygodniu. Przez cały rok uchwyciłem w ten sposób przebieg por roku. Materiał zapisany na płycie był schowany razem z innymi płytami. Odnalazłem go i zmontowałem taką oto animację.
Lepiej to by wyszło, gdyby aparat był nieruchomy, tak jak przy timelapse
Do burzy trzeba podchodzić z szacunkiem i pokorą Pogoda jest zmienna i nieprzewidywalna, ale jakie bogactwo zjawisk ;]
Damian cała sztuka takiego filmiku z porami roku to nie ruszanie statywem . Na taki film trzeba poświęcić statyw i przykręcić w jednym miejscu. I codziennie robić fotkę. Po zmontowaniu wyjdą dopiero efekty.
film z lasu koło działki a to amerykański żołnierz i froterka naprawdę śmieszne
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 15 kwietnia 2010, o 13:03 przez Kamil_Bogusławski, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Błędne znaczniki YouTube - pomiędzy nimi dajemy TYLKO to co znajduje się po v=
Witam kolegów, zmontowałem taki krótki filmik na YT. Nie stricte o burzach . Merytorycznie nie przedstawia większej wartości, ot garść zebranych faktów, zdjęć oraz animacji - które mają dać do myślenia .
Ostatnio edytowano 26 maja 2010, o 21:28 przez Paweł_Cholewa, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Został poprawiony błędnie wpisany kod YT, oraz post został przeniesiony do odpowiedniego działu.
Ernix - może zdjęcia łowców to daj po nowym zjeździe jakieś lepsze bo niektórym zęby ucięło Moje zdjęcie z Olką mi się tam nie podoba, tzn Olka ok ale ja jakoś tak chusteczkowo
Kontakt Sieć Gadu-Gadu: 2733996 Sieć Jabber (AQQ):barterbly@aqq.eu E-mail: kamil.boguslawski(AT)lowcyburz.pl (adres główny)